Products Liability Section

Chair: Dan Laurence, Stritmatter Kessler Koehler Moore, Seattle, WA

Program Theme: Emerging Issues in Product Liability Litigation

9:40 am	Opening Remarks (5 minutes)
9:45 am	Electronic Discovery (30 minutes) Drew Ashby The Ashby Firm, Atlanta, GA
10:15 am	Emerging Defects in Consumer Products (20 minutes) Ben Whitman Clark Fountain La Vista Prather & Littky-Rubin, West Palm Beach, FL
10:35 am	Break (10 minutes)
10:45 am	Be Your Own Expert: Identifying Product Defects (20 minutes) Richard Denney Denney & Barrett, Norman, OK
11:05 am	Crash Avoidance Technologies, Autonomous Vehicles, and Heavy Trucks: Identifying Defects and What to Do When You Do (20 minutes) Julian Gomez The Gomez Law Firm, McAllen, TX
11:25 am	Emerging CAT Technology Issues (20 minutes) Don Slavik Slavik Law Firm, Steamboat Springs, CO
11:45 am	Lunch
2:00 pm	UTV Occupant Containment Issues (20 minutes) Jason Robinson Denney & Barrett, Norman, OK
2:20 pm	Emerging Child Safety Seat Issues (20 minutes) Adam Langino Cohen Milstein Sellers & Toll, Raleigh, NC
2:40 pm	Break (15 minutes)

2:55 pm	Guard Rail Defects (20 minutes) Parker Miller Beasley Allen Crow Methvin Portis & Miles, Montgomery, AL
3:15 pm	Product Liability and Workplace Injuries (20 minutes) Yvonne Godfrey Harris Lowry Manton, Atlanta, GA
3:35 pm	Personal Jurisdiction in Product Liability Cases (30 minutes) Anne Dieruf Jordan Herrington & Rowley, Greenwood Village, CO
4:05 pm	Ethics and Products Liability (60 minutes) (ethics) Dan Laurence Stritmatter Kessler Koehler Moore, Seattle, WA
5:05 pm	Adjourn