## Motor Vehicle Collision, Highway and Premises Liability Section/Bus Litigation Group

**Chair:** Jack Hickey, Miami, FL **Moderator:** Jack Hickey, Miami, FL

	·
9:00 am	Opening Remarks (10 minutes)
9:10 am	30(b)(6) Corporate Representative Depositions (45 minutes) Ashley Davis Allen Allen & Allen, Richmond, VA
9:55 am	Identifying Prospective Defendants in Premises Liability Cases (45 minutes) Michael Neff Law Offices of Michael L. Neff, Atlanta, GA
10:40 am	Break (10 minutes)
10:50 am	Pain and Suffering of the Elderly: How to Prove It and Get an Award Which Matches the Loss (45 minutes) Jay Urban Urban & Taylor, Milwaukee, WI
11:35 am	Data from the EDR and Infotainment System (45 minutes) Chris Spagnoli Greene Broillet & Wheeler, Santa Monica, CA
12:20 pm	Lunch
2:00 pm	Moe Levine Arguments: How to Deal with Preexisting Injuries, Complaints, Conditions, and Impairments (40 minutes) T. Thomas Metier Metier Law Firm, Fort Collins, CO
2:40 pm	Voir Dire and Potential Jurors from Different Cultures (40 minutes) Javier Herrera The Herrera Law Firm, San Antonio, TX
3:20 pm	Break (10 minutes)
3:30 pm	CRPS: What Is It and Why Should I Care? (40 minutes)
	Dorothy Clay Sims Law Office Dorothy Clay Sims, Ocala, FL

4:10 pm **Discovery in Municipal Bus Cases** (30 minutes)

M. Lawrence Lallande

Lallande Law, Long Beach, CA

4:40 pm **Establishing Rules for Special Needs Passengers** (30 minutes)

Michael Goldberg

Fried Goldberg, Atlanta, GA

5:10 pm **Adjourn**