Professional Negligence Section

Professional Negligence Section Chair: Stefan Feidler, SC **Moderator:** Molly Greenblatt, Leventhal Puga Braley, CO

Program Theme: Building a Winning Case from Start to Finish

9:00 am	Opening Remarks (10 minutes)
9:10 am	Following the Audit Trails (60 minutes) Jonathan Lomurro Lomurro Law, Freehold, NJ
10:10 am	Ethical Considerations of Co-Counseling and Other Recent Ethical Issues (60 minutes) (ethics) Marion Munley Munley Law, Scranton, PA
11:10 am	Questions to Ask Jurors in a Post-COVID World (60 minutes) Randi McGinn McGinn Montoya Love & Curry, Albuquerque, NM
12:10 pm	Lunch
2:45 pm	Using Written Discovery in Trial (30 minutes) Miranda Soucie Spiros Law, Danville, IL
3:15 pm	Break (10 minutes)
3:25 pm	Technology in the Courtroom (30 minutes) Catherine Bertram Bertram Law Group, Washington, DC
3:55 pm	Closing Arguments (45 minutes) Cliff Atkinson
4:40 pm	Adjourn